[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Bij Noa afbouw

De firma Pippolo Terrazzo is aangesloten bij NOA afbouw.

Bij Noa afbouw zijn alle specialisten gediplomeerd en gaan voor het allerbeste resultaat, ook denken zij graag met u mee over uw project en zijn probleemoplossend waar dit nodig is. Hierdoor staan wij garant dat uw project succesvol wordt afgerond.

Noa begrijpt dat u bij een groot project, zoals het realiseren van uw droomhuis, graag verzekerd bent van goede specialisten die aan de juiste klasse, gedragsregels en eisen voldoen.  Noa staat bekend om zijn eerlijke en objectieve afhandeling van zaken.

Noa afbouwgarantie is gevestigd aan de Nieuweweg  in Veenendaal. Inmiddels vertegenwoordigd Noa een groot deel van de Nederlandse afbouwbranche. Ruim 1700 leden delen hun middelen en kennis om de kwaliteit optimaal te houden. Met Noa afbouw garantie bent u verzekerd van heldere afspraken. Want alleen bedrijven die het beste willen voor hun klanten, sluiten zich aan bij Noa. Wij zetten ons erg in om de kwaliteit in de branche hoog te houden. Als een bedrijf niet aan alle Noa afbouw eisen voldoet, vervalt de vergunning en verliest het bedrijf zijn afbouw garantie. Door deze afspraken zorgen wij ervoor dat u de verbouwing of bouw met een gerust hart kan overlaten aan onze specialisten.

Er zijn een aantal punten waar op gelet kan worden tijdens het zoeken van een vakman. Een goede vakman komt met een gedetailleerde offerte en helpt daarbij ook kosten te besparen. U herkent een vakman aan het brede advies dat hij geeft, hij geeft duidelijk aan welke taken er verricht gaan worden, maakt heldere afspraken over onder andere het restmateriaal en probeert niet sneller dan verstandig zijn werk op te leveren!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Garantie[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]